SERVICII ELECTRICIAN AUTORIZAT ANRE

Impamantare Case / Vile

 

Impamantare case

Executam impamantari la case si vile in Bucuresti si Ilfov la preturi accesibile in functie de complexitatea proiectului. La impamantare casa, se va avea in vedere ca siguranta in exploatare a unei instalatii electrice, va depinde in mod deosebit de calitatea instalatiei de legare la pamant, iar aceasta depinde la randul ei de o executie corespunzatoare a prizei de pamant (a impamantarii).

Pret Impamantare standard cu trei tarusi: 300 - 500 lei

Priza de pamant se realizeaza dintr-unul sau mai multi electrozi de tip bara sau profil cruce. Materialul utilizat trebuie sa reziste la coroziune. Determinarea pozitiei cat si adancimea de executie se stabilesc la fata locului. Este bine de stiut ca un loc uscat si inghetat defavorizeaza rezistenta.

Cand se utilizeaza materiale din metale diferite in sistemul de legare la pamant pentru aceeasi impamantare, trebuie luat in calcul modul de conexiune intre ele sa nu apara fenomenul electrolitic de coroziune care duce la intreruperea continuitatii.

Rezistenta prizei de pamant trebuie sa aibe cel mult 4 Ω, cand este folosita doar pentru socurile electrice, si cel mult 1 Ω cand este comuna cu instalatia de paratraznet. Noi recomandam ca ele sa fie separate chiar daca valoarea este buna.
Rolul impamantarii pentru casa/vila, reprezinta dirijarea in conditii de siguranta, in pamant a curentilor proveniti din descarcari atmosferice sau a curentilor de defect. In conformitate cu standardele in vigoare este obligatorie verificarea prizelor de pamant ce consta in masurarea ca rezistenta de dispersie sa corespunda valorii normale pentru protectia persoanelor si a bunurilor in orice conditii meteorologice.
Partea principala pentru impamantare casa/vila, o constituie priza de pamant. Echipa Cristinstal va sta la dispozitie cu personal calificat, electricieni autorizati care vor executa servicii de impamantare casa / vile pentru dumneavoastra. Lucrarile de impamantare se vor realiza in zona Bucuresti si zonele limitrofe. Experienta, expertiza si profesionalismul echipei de electricieni specializati ne reprezinta si consideram ca suntem alegerea ideala pentru dumneavoastra. Va oferim astfel cele mai bune solutii, fezabile la preturi accesibile si in oferte personalizate in functie de nevoile dumneavoastra.
 
CRISTINSTAL Electrician Bucuresti va ofera servicii complete de instalatii electrice. Executam instalatii electrice pentru case/vile, apartamente si garsoniere, impamantare, montare tablouri electrice si periferice.
Operam in urmatoarele zone in Bucuresti: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6
Ilfov: Otopeni, Buftea, Corbeanca, Chitila, Rosu, Dragomiresti, Magurele, Pipera, Voluntari